Foodbag maakt het vinden van het perfecte Moeder- en Vaderdagcadeau een fluitje van een cent voor Belgen. Deze unieke geschenken kunnen eenvoudig bij je wekelijkse menu worden besteld. Dit jaar biedt Foodbag naast de traditionele brunchboxen ook een scala aan lokale (alcoholvrije) lekkernijen aan, een verrassend alternatief voor een standaard bloemenabonnement. Voor vaders heeft Foodbag zelfs een speciaal aanbod voor het komende EK. Meer info en bestellen via www.foodbag.be

Hoe moet je dit jaar jouw moeder of vader in de watten leggen? De tijden van bonnen geven is gepasseerd, toch? Daarom helpt Foodbag graag door leuke extra’s te voorzien die perfect als cadeau kunnen dienen.

Ladies first: Moederdag

Foodbag biedt naast de gewoonlijke evenwichtige menu’s de volgende lekkere extra’s aan:

Add On The Mocktailclub Rhubarb Fennel 077 1x1

The Mocktail club

Geniet van een heerlijke brunch en vervang de gewoonlijke fruitsap of bubbels met de frisse smaak van rabarber en venkel. 

Kostprijs: €14.99 voor 1L

Extra Le Rouge Ochtendglorie

Lerouge

Lerouge, dé vaste leverancier van verse sappen voor Foodbag, onthult met trots een nieuw en verleidelijk smaakje: Ochtendglorie in 1L, perfect afgestemd op de opkomende lentemaanden. Gember kickstart je spijsvertering, de citroen levert vitamine C en kurkuma zorgt voor kleur en smaak. Exclusief verkrijgbaar bij Foodbag!

Kostprijs: €7.50 voor 1L

Tulpen 20st  019

Een bloemetje zegt meer dan woorden

Zet jouw moeder in de bloemetjes met de kraakverse tulpen van Foodbag. Dit weelderig tulpenboeket, met verschillende kleuren bloemen, zal sowieso een lach op jouw moeder haar gezicht toveren!

Kostprijs: €14.99 voor 20 tulpen

PRAKTISCH

Deze extra’s kunnen besteld worden t.e.m. donderdag 9 mei, 9u ‘s ochtends, met levering vrijdag 10 mei t.e.m. maandag 13 mei. 4 weken voor de lock zijn deze extra’s online.

Voor de heren: Vaderdag

Verwen jouw vader of partner met de volgende lokale extra’s:

Extra Madmax Chili Olie 1x1 049

MadMax

Een kwalitatieve olie geïnfuseerd met zorgvuldig geselecteerde pepers. En Belgisch bovendien! Some like it hot, daarom kan je een flesje Madmax pikante olie in je winkelmandje afvuren en al je gerechten voorzien van een scheutje pit.

Kostprijs: €19.95 voor 33cl

Add On Thrive 4 Pack Ek 088 1x1

Thrive Play

Verwen jouw partner of vader tijdens het EK met het nieuwe recept van de Belgische Thrive: geen alcohol, wel natuurlijke ingrediënten verrijkt met mineralen en 10 vitamines (waaronder vitamine D3 en alle B-vitamines) om gezond en gehydrateerd te blijven tijdens spannende matchen. 

Kostprijs: €9.96 voor een 4pack 33cl

PRAKTISCH

Deze extra’s kunnen besteld worden t.e.m. donderdag 6 juni, 9u ‘s ochtends, met levering vrijdag 7 juni t.e.m. maandag 10 juni. 4 weken voor de lock zijn deze extra’s online te vinden.

Over Foodbag

De Foodbag-chefs stellen elke week 35 verse en gevarieerde gerechten voor, waar jij er drie, vier, vijf of zes uitpikt en zo je eigen, persoonlijke maaltijdbox samenstelt. Je kiest voor (een mix van) vegetarische, originele, kindvriendelijk, snelle, Sandra Bekkari-proof of kant-en-klare gerechten. Dankzij de praktische en eenvoudige receptenkaarten tover je in no-time een heerlijke maaltijd op tafel. Optioneel vul je je Foodbag aan met extra’s zoals een aperobox, fruitmand, soep of granola. Een abonnement is niet verplicht en je kan per gerecht kiezen voor hoeveel personen je het wilt bestellen. Foodbag wordt gekoeld aan je voordeur geleverd op één van de vier leverdagen, door eigen goedlachse bezorgers. Om de maaltijdboxen aan je voordeur te krijgen, schakelen ze voornamelijk vijftigplussers en gepensioneerden in. Hun distributiedienst bestaat uit 100 eigen chauffeurs en 150 inpakkers. In juni 2019 fusioneerde Foodbag met Smartmat. In 2021 nam Foodbag de kookbox 15gram over, daarmee is Smartmat het grootste Belgische fresh food e-commerce bedrijf. In 2022 kondigde Colruyt Group zijn participatie aan in Smartmat NV. Meer weten? Ambassadeur en Foodbag chef Sandra Bekkari neemt je in deze video mee achter de schermen: https://www.youtube.com/watch?v=3xv3YeV6NkE